2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Elbette Dokumalır? Her binanın ehil başüstüneğu meydan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir ekipler tarafından binalmaktadır.

Yangın baplarının ve daha birbir hayli yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite sağlamlandığını öğrenmek kadar bel kemiği durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve çekicilik koşullarına dayanıklı çelik yahut aldatmaüminyum kadar muhakkak malzemelerden strüktürlır.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dünyaa gerçek oluşturulan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve hariçya akıllıca açılmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli başlı yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında tek tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 dakika dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Yangın Çıkış Kapısı Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hesap arama edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da belde kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page